förlåt

Förlåt för den extremt dåliga uppdateringen. Igår fick jag och min mamma för oss att möblera lite hemma och då flyttade vi våran dator till en annan sida av rummet som resulterade i att i att skärmen inte vill funka..Och det är skitjobbigt. Därför sitter jag hos min mammas kompis och lånar hennes dator. Igår var jag på rumpan bar & firade Lisa som fyllde 19 och det var jättemysigt. Idag sitter jag bara hemma och kollar talang, laddar också inför morgondagen som ska spenderas hemma hos Robyn :) Party party! Ska fortsätta vara social nu, ha en trevlig fredagkväll, CIAO!

Party eller mys..

Godmorgon sötisar, hur mår ni idag? :) Antar att många hittade på något igår eftersom det är en ledig dag idag. Själv hade jag skit tråkigt igår. Jag var med charline och dagen var skitseg, fanns absolut inget att göra, men tillsut åkte vi hem till Daniel, alla drack förutom jag, challe & sandra. Kvällen blev ändå sen eftersom jag, challe, viktor & Magnus åkte till kungsbacka en sväng för att enbart åka till statoil :/ Tråkigt.. Hoppades på att få sova länge idag, men har man en kompis som nyss kommit hem från en lång vistelse i thailand så får man räkna med att bli väckt tidigt. haha :) Därför är jag skittrött nu.. Blev bjuden hem till Victor idag, men tror jag skippar det för vill hellre mysa. Hoppas det blir film & lite god mat idag. Puuuuuussss







Till middag

Blev det TACOPAJ & tacochips (ofc) med creme fraiche & salsasås. Gudomligt gott var det :)

Hemmafru?

Eftersom Mariah inte har något att göra på dagarna så får man ju sysselsätta sig med olika saker hemma. T.ex städa haha :D Har städat iordning lite och ska faktiskt laga lite god mat till min familj. Tror det blir en skön hemmakväll idag, blev ju som sagt lite smått sjuker igår. Vet dock inte vad jag ska laga för något :/ låter alltid min bror bestämma mat när han kommer hit. Och vad blir det då? Tacoooos! haha, men NEJ! Inte idag, kanske någon god pastasallad med oliver & fetaost? Mums! 

Tips på goda maträtter?


cuz i know



Graaaoouw! :D

Godmorgon från sjuklingarna

Godmorgon! Jag & min bror vaknade upp för en stund sen, vi båda har blivit sjuka. Han gick upp imorse och kände sig dålig och sen kom han in och la sig jämte storasyster, sötaste! ( jag har dubbelsäng) haha. Så nu är vi uppe, och om jag ska säga det så är det underbart att ha någon hemma som man kan prata med. Sjukt tråkigt att bara gå hemma.. Idag kommer även min andra lillebror hit, tjötröven! Nej, men han är söt :) Jag & några vänner pratade om att vi skulle hitta på något trevligt ikväll men tanke på att alla är lediga och att Michaela har kommit hem. By the way, så var det jättekul att träffa henne igår igen, så skönt att hon är hemma. Fast igår när jag kom hem kände jag mig jättesjuk..Kändes som jag skulle tuppa av vilken sekund som helst :/ Sen kom febern, svettningar och illamåendet. BLÄ! Kul att vara sjuk när det är långhelg! BLÄBLÄBLÄ!


Räknar dagar..

Igår var det två veckor sen jag träffade Patrik och minuterna känns som timmar. För er som inte vet så har jag & Patrik ett distansförhållande. Jag bor  5 mil söder om Göteborg och Patrik bor 5 mil från Örebro. Om man räknar ihop tiden från mig till honom så får man räkna med ungefär 5-6 timmar. Jag kan inte säga att det är lätt för det är allt annat än lätt. Visst det är väl skönt att vara ifrån varandra några dagar så man lär sig att uppskatta tiden med varandra mer, men veckor är jobbigt :/ Det är något man får kämpa med varje dag att pojkvännen bor nästan 30 mil bort. Men älskar man varandra och har bestämt sig så funkar det.
Liten kvalitétstid är bättre för ett förhållande än att umgås dygnet runt och inte göra något med varandra. Uttnyttja den!



 
can't imagine how my life would be without you.
hope i will never find it out either. you complete me

Ananas + vaniljglass

Det är något jag ska mixa ihop alldeles strax, MUMS! <3

Mariah har sömnproblem

Och stora sådana också! Jag har alltid kunnat sova en hel natt utan att vakna typ tusen gången. Men igår natt la jag mig vid tolv och gick upp halv 10, däremellan hade jag vaknat 15 gånger. Det är mer än en gång per timma. Kan folk då förstå varför jag inte alltid orkar gå med ut? Varför jag alltid ligger hemma och degar :/ Alla säger att jag är för utvilad, men det är på nätterna man behöver sömn, am i right? Och eftersom jag inte får det, (plus att jag tyvärr har lite svårt att äta igen) så har jag ingen energi.

Dålig sömn + dålig aptit? Kan väl inte resultera i något mindre än det här? Så låt mig vara & låt det ta sin tid. Folk som känner mig vet att jag har perioder, och nej! Jag tänker inte bli som jag var förut, den tiden är förbi nu. Jag vet att jag alltid har varit den partypingla som alltid vill hitta på något, men kan ingen typ tänka att just pga det så är allt såhär? Livet består av så mycket mer än att bara festa!

no fun

Finns inget intressant eller kul att skriva. Mår inte alls bra, finns ingen anledning just nu för mig att skriva varför. Hoppas att allt negativt vänder & löser alla problem.

Eurovision?

Sitter och kollar på någon utslagning av låtar. Och jag tycker helt seriöst att melodifestivalen börjar bli så uttjatat och jag har ändå bara levt i 17 och ett halvt år. Tycker att typ alla bidrag rent ut sagt suger! Någon som håller med mig?
Idag ska jag vara hemma och laga kött och god pastasallad med mamma & hennes vän. Ett glas vin hade inte heller varit fel :) Hoppas sen att något roligt händer. Så man kan bli av med lite inlåst energi.. Imorgon kommer Mikka hem, ÄNTLIGEN! Sen i veckan får jag äntligen träffa min honey. Då har vi varit ifrån varandra 2 veckor & 2 dagar för mycket :/ Saknar honom otroligt mycket. Nej nu ska jag hoppa in i en dusch & fixa mig lite. PUUUUSSS

Slappa

tjenixen!

Har slappat hela dagen, låg ute och solade förut men molnen tog tyvärr över den. Lite färg fick jag visst ändå! Idag är det en sån där dag när man är sugen på något att göra, men orkar man? Charline ska äta vid 7-8 och vid  10 har hon lovat att köra hem en kompis. Hur länge hinner man göra något då liksom? Får väl se om något dyker upp som gör en sugen!
:(

Trött som in i bomben!

Klockan är 08:44 och jag är uppe? Mestadels för att jag ska hålla min pojkvän sällskap när han packar osv, för idag ska han till Uppsala med lite vänner.  Tror han kommer ha kanonkul, får hoppas det i alla fall. Själv har jag fortfarande inte den blekaste vad jag ska hitta på i helgen :/ Vädret ser ju kanon ut idag & jag hoppas innerligt att det håller sig så jag kan sola! Jag vill verkligen! För om jag ska jobba i sommar, så kommer  jag vara helt vit & alla andra bruna & fräscha. Har dock läst att det ska vara ''inne'' att vara vit i år? Så detta året ska jag vara '''ute''. Någon mer som håller med mig? haha. Ha en kanonbra Fredag, med massa mys eller party. CIAO!


Jag & Patrik, min stora kärlek

Gått massor idag

Som ni såg imorse så var jag på ett väldigt hurtigt humör och det fortsatte hela kvällen. Efter att jag varit ute och joggat/powerwalkat så gick jag ut en sväng till sen, skulle ner och handla åt mammi. Det blev fläskpannkaka, mums! Sen nu var jag ute en sväng med Charline. Mys! Blev lite girltalk, bland annat om att vi kanske ska hämta vår älskade vän Michaela i Köpenhamn på söndag. Hon som har bott i Thailand i ett år. Sen att vi ska köpa kläder då vi är bjudna på två studenter. Kommer bli kanonkul :) imorgon är det fredag och jag har inte den blekaste om vad som händer. Det märker vi då :) Ska ta mig en dusch nu och sen äta Almondys Mandeltårta, gudomligt god!


Lycka till snyggingar!

Goodmorning people!

Vaknade upp vid 12 idag och det var underbart! Sov dock inte från att jag la mig tills dess, men sov i alla fall länge och det var inte igår jag fick känna mig riktigt utvilad. Så idag blir det en bra dag har jag bestämt. Jag ska fixa mig lite frukost strax, sen ska jag gå ut och gå/jogga. Hunden kan ju integå med eftersom den knappt orkar gå till affären som är 10 minuters gångväg :/  Då ska man ha en stor, sprallig hund! För det är väl roligare med sällskap? Även om det inte är snack om livet & lite gossip såklart. Därför får jag gå själv. Så nu hoppas jag att resten av dagen fortsätter lika bra. Och för er som också har bestämt er för ett lite ''friskare'' liv. Läs det som står nedan. Det får dig att motivera dig på ett helt annat sätt. Det hjälpte mig i alla fall. Lycka till snyggingar!



1. Älta positivt.
Ta vara på livets vardagliga glädjeämnen. Tänk aktiva tankar om att solen värmer skönt, att kaffet doftar gott eller att det känns gott att hålla ditt barns hans i din påvägen hem från dagis.

2. Reprisera bra tankar.
Repetera tankarna! Älta allt som är bra i tillvaron. Kom ihåg att hjärnans lyckocenter aktiveras varje gång du tänker en positiv tanke.

3. Ta bort det negativa.
Ha beredskap ifall de negativa tankarna kommer. Det kan handla om att göra 50armhävningar, gå ut på en promenad, sätta på en maskintvätt eller hitta på något annat så du blir upptagen och distraherad.

4. Ring en vän.
Ta hjälp av vänner som har en positiv attityd. Ring och prata med någon som är positivt lagd!

5. Förminska allt dåligt.
Om du drabbas av en motgång: se till att inte förstora upp det som har hänt. Fråga dig själv om det verkligen är så illa!

6. Lev på hoppet.
Tänk positivt i ett längre perspektiv. Skapa dig en bild av en ljus framtid, även om du stöter på motgångar på vägen. Hoppet är viktigt och det är du själv som måste inge det.

7. Beröm dig.
Var nöjd med dig själv. Slösa med beröm och tänk på allt som du gjort bra.

8. Tänk positivt.
När du vaknar: Tänk att den här dagen ska bli en riktigt bra dag. När du lägger dig: Tänk att den här dagen var riktigt bra.

9. Var nöjd.
Jämför dig inte med andra. Att snegla på lyxjachterna med helikopterplatta i monacos hamn gör lätt att man känner att man halkat efter.

10. Känn dig rik.
När du funderar kring din tillvaro: Ta fasta på den rikedom som inte handlar om pengar. Det som är verkligt viktigt i våra liv har ingen prislapp. Statusjakt genom prylar handlar om försök att fylla tomrum som handlar om annat!

11. Motionera dig glad.
Motionera för att hjälpa dina positiva tankar på traven. Fysisk ansträngning leder till en kemisk reaktion där bland annat glädjesubstanserna serotonin och endorfin frigörs. Dessutomtar motion död på stresshormoner.

12. Sov och ät bra.
Skapa rätt förutsättningar för att orka vara positiv: Sov åtta timmar per natt och ät hälsosamt.

Tjejsnack

Tjenixen!

kom precis hem från Kungsbacka. Har varit med Malin några timmar. Har lunchat & kollat runt lite :) Hittade massa snygga saker som jag vill ha nu nu nu! Var även och hälsade på i köket på skolan. Tårarna kom direkt, så hemskt! Saknar det, men så kan det vara ibland! Alla tjatar på att jag ska komma tillbaka, men vet inte om det är rätt tidpunkt för det just nu.. Är hur trött som helst, ska lägga mig i soffan och slappa! Ciaaao Bellas!


090513

Today is the day i've been waiting for.

Jag får änrligen reda på om jag vunnit telefonen. Vet inte riktigt hur man får veta det, men hon skriver det väl till den som vunnit & skriver det väl på sin blogg. Kenza alltså! Godmorgon förresten, klockan är snart 11 och jag är lite happy att jag har fått sova lite grann, men har vaknade typ 3 gånger & fått försöka somna om denna morgonen. Usch! Min hund har också blivit väldigt aggressiv & vill inte komma upp & gosa med mig. Tråkmåns! Vädret suger! Jag som hoppades få ligga ute i solen idag igen, men nej då. Mariah ska få sitta inne hela dagen. Life sucks! Hoppas hoppas hoppas att den kikar fram mot tolvslaget! Så man kan steka lite, eftersom jag har blivit en riktig blekfis..haha :) Ingen har jag att umgås med heller. Alla jobbar eller är i skolan, det är jag & den aggressiva hunden! Men nog med gnällandet. Jag ska äta frukost & så kan jag väl åka in till skolan och hälsa på? Kan även kolla runt lite i stan. We'll see :) Puss på er! Have a nice day


!

M y s t i m e

Nu har jag haft min tid framför tvn & det var jätteskönt! Ett glas cola till var pricken över i:et också! Är riktigt stolt över att jag inte druckit cola på ett tag nu :) Men ibland får man unna sig. Men nu är jag helt död, mår inte alls bra. Har feber och ska på drömdejt! Dejta min kuddar & täcken. Längtar tills jag får mysa med min babe. Grr!
Berättade jag att Mariah bestämt sig för att klippa av sig allt hår? Nja, kanske inte allt men mycket :) Hoppas det blir bra! Färga håret vet jag inte än. Är fortfarande osäker :/ Det märks!

Hoppas & hoppas ännu mer att jag vinner tävlingen! Märks imorgon, men varför skulle jag ha turen med mig? Brukar ju inte vara så, så varför nu :/ Håller tummarna! Natti natti <3

Good morning

Sovit gott inatt? Det har inte jag. Vaknade inatt & hade väldigt svårt att somna om. Sen vaknade jag av min hund tidigt imorse. Han ska alltid gå under sängen och klia sig, sen även av att jag fick massa sms imorse. Ett helt onödigt och ett roligt. Blev bjuden på en studentskiva och det ska bli kanonkul. Så nu måste jag hitta kläder. Morgonen började ju inte bra, men hoppas att fortsättningen blir bättre. Om en stund ska jag ut och försöka få lite sol. Blir nog en tripp till affären och köpa någon god frukost. Sen hoppas jag att Charline slutar jobba snart så att vi kan åka in till kungsbacka & fika. Idag är det ju även Tisdag och vad är det då? Jo, det är tv time :) Massa bra serier idag, som jag inte tänker missa.

19maj - Michaela kommer hem
27maj -  Robyns studentskiva
28maj - Max student
30maj - Michaela fyller 19


Lite fakta, om du vill veta?

Utseénde
1. Vilken ögonfärg har du: Brun/gröna
2. Hur lång är du: 1.64
3. Vilken hårfärg har du: Brunt
4. Långt eller kort hår: Långt
5. Piercingar i anisktet: Tungan,är vältyp i ansiktet.
6. Vilken ögon färg skulle du vilja ha: helbruna
9. Hur lång skulle du vilja vara: 1.60
8. Vilken hårfärg skulle du vilja ha: Mörkblond (kommer när jag vågar)
9. Vill du ha kort eller långt hår: kort (kommer även det när jag vågar)
10. Skulle du vilja ha piercingar: Inga mer.

Senaste du

11. Åt mat: Kyckling i bacon,potatis &sås
12. Drack: vatten
13. Du fick sms av: Charline<3
14. Du skrev sms till och vad du skrev: Charline, pratade om en kommande studentskiva
15, Du sa: maaaammmaaaa
16. Kramade: Charline tror jag.
17. Kysste: Patrik
19. Du spydde: längesen
20. Du skrattade rikitgt mycket: kommer jag inte ihåg:/ i helgen tror jag.

Kärlek

21. Är du singel: Nej
22. Ditt förra förhållande va med: -
23. Ditt längsta förhållande: -
24. Med vem då: -
25. När någon säger din första kärlek, vem tänker du på då: -
26. Är du oskuld: Nej
27. Gillar du någon just nu: Älskar min patrik
28. Hur många seriösa förhållanden har du haft: 2
29. Vill du vara singel: Nej, vill vara medmin älskling
30. Vill du gifta dig: JA
31. Vad heter din nuvarande Pojk/Flickvän: Patrik

Vänskap

32. De som vet mest om dig: Patrik & Charline
33. Den vän som du har känt längst: Hannah
34. Flera bra kompisar eller bara en allra bästa: Flera
35. Någon du saknar att umgås med: Michaela
36. Två av dina bästa killkompisar: vet inte:/
37. Någon kompis som bor långt ifrån dig: Michaela
38. Den du har mest minnen med: Har massa fina minnen med många
39. Bra vänner du inte träffar ofta: Michaela, Jenny & Hannah
40. Har du någon gång varit vän med någon som du inte tycker om nu: Ja

Övrigt

41. Musiksmak: Nästan allt
42. Sport: Dans & innebandy ( men har slutat)
43. Galen eller lugn: Både och
44. Har du någon gång hört att du sjunger bra: Nej
45. Dricker du alkohol: Ja
46. Har du hört att du borde bli modell: Ja
47. Något speciellt du alltid har på dig varje dag: bh, trosor & örhängen
50. Vad tänker du på just nu: Frukost!

Ärlighet

Ditt äldsta hångel? Det vet jag faktiskt inte
Vad tycker du om kärlek? Efter regn kommer solsken, right?
När kramade du någon sist? Igår tror jag
Saknar du någon speciell person? Ja
Har du svårt för att bli kär? Ja,väldigt
När fick du senast en komplimang? Kommeri nte ihåg
Har du hånglat med någon av samma kön? Faktiskt

Har du någonsin

Varit medvetslös: Ja
Hånglat med nån riktigt ful: Har jag säkert i mina yngre dar
Hånglat med fler än 50 pers: Nej, verkligen inte
Gjort något riktigt dumt? Det har väl vi alla
Gjort något du verkligen ångrar? Ja
Varit nykter på nyårsafton? Innan jag började dricka & sen var jag väl näst intill nykter förra.
Åkt ambulans? Ja,men inte jag som var skadad.
Gjort något olagligt? Tyvärr
Blivit polisanmäld? Nej, vilket jag är glad för
Slagit ner någon? Tyvärr
Skämts över dina föräldrar? När jag va yngre
Skämts över dig själv? Ja
Sagt jag älskar dig och menat det? Ja
Tagit droger? Aldrig!
Dricker du? Ja
Vilka kläder sover du i? Trosor
Varit kär? Ja
Har du varit kär i någon du inte haft chans på? Japp
Är du ensam nu? All by myself
Vill du gifta dig? Redan svarat på den frågan
Vill du ha barn? Klart jag vill

Senaste personen som

Sov i din säng? Charline
Såg dig gråta? Charline
Du delade en cigg med? Röker inte.
Du gick på bio med? Det kommer jag inte ihåg
Skällde på dig? Patrik

De senaste 48 timmarna har du

Gråtit? Ja
Kramat någon? tror de
Pussat någon? Nej
Köpt någonting? ja
Sjungit? nyss faktiskt
Saknat någon? Varje sekund








skolan?

Efter att jag vaknade imorse åkte jag in till kungsbacka med min vän Bea. Vi åt kladdkaka & det va jättegott:) hittade massa fina saker som jag vill ha nu, massa snygga sommartoppar,ååh!

Var på skolan idag också, det var jobbigt! Kännsjättejobbigt att se att alla ens vänner fortfarande går i skolan, när man ångrar sitt val. Sen kom även mina lärare fram & pratade med mig. Kunde knappt hålla tårarna inne :/  Han pratade även om att om jag ska börja i tvåan igen såmåste jag ta tag i det nu. Vill jättegärna, men tänker ändå fortfarande på om det är rätt tidpunkt för mig att plugga. Beslutsångest. Ska i alla fall gå ut på en promenad med min kära vän Charline & Mamma. Hörs sen! PUSSS&KRAAM!


Absolute relax

Godmorgon!

Har en alldeles egen morgon för mig själv & jag lyssnar på absolute relax låtar. Älskar dem, man får sådan ro i kroppen. Så denna morgonen blir lugn för mig, ska äta frukost och sedan ut och ta mig en promenad i det fina vädret med min hund:) Hoppas att vädret i alla fall håller i sig eller blir ännu bättre så bikinin kan åka på igen. Man blev ju så överlycklig när man kunde ligga ute och steka, men den lyckan höll inte länge. Så nu ska jag fortsätta min dag. Återkommer senare. Ha en kanondag allihopa! Ciao :)


I just love them. Vilken färg tycker ni?



<3


 

JAG ÄLSKAR DIG




Veckans slut

Då var söndagen slut. Har varit en otroligt seg dag, men så brukar väl dem vara? Man går upp helt seg även om man inte är bakis eller något, sen lägger man sig igen efter frullen och bara degar tills kvällen närmar sig så man kan sova. Kan ju dock inte klaga på alla repriser som går. Älskar söndags tv :) Har faktiskt varit lite duktig i alla fall och tagit en sväng till pizzan för att joina Malin & challe när dom åt. Jag hade ju faktiskt tänkt bli lite nyttigare då jag gått upp några kilon tillsammans med min pojkvän som dock inte har det problemet..haha :) Men jag är ju tjej, det sätter sig. I alla fall, när vi satt där kom vi på att vi bara måste se reprisen på ''jag vet vad du gjorde förra lördagen''. Eftersom Mikael, en kille från vårat ställe var med och det var skitkul! Det är så himla annorlunda att se någon man känner i tv. Satt dock och tänkte på om det programmet inte är en liten bluff egentligen? Inte så, men det verkar lite skumt. Jag som ändå tror på spöken och är skrockfull haha :) men kul var det i alla fall


.Hoppas även att denna vecka blir bättre än den som var. Har inte mått alls bra, men nu är allt löst och jag hoppas på bättre tider. Vill även få svar på om jag får mitt jobb så att jag kan sätta igång snarast. Vill ha något att göra! Är så himla rastlös så det finns inte. Men så är det när man gör dumma val, som att hoppa av skolan och tro att allt blir bra! Att göra det var nog det största misstaget jag gjort i hela mitt liv. Men som sagt, jag vet att jag är smart nog att ta upp den när jag inte är lika skoltrött, vilket jag har varit sen typ 7an. Har verkligen kämpat mig igenom dessa åren och det är jag stolt över. Men nog om det. Nu ska jag alldeles strax borsta mina tänder och sedan joina mina kuddar och mina tre täckem, dunderskönt! Hoppas på en riktig sömn inatt som behövs! Godnatt alla sötnosar. PUSS! <3


Sleeeep tiiiight!


onödig fakta/tidsfördriv

OM DIG
Namn: Mariah Andersen

Bor: Åsa

Syskon: två bröder & två systrar

Ålder:17

född:  1991

Känner du dina grannar: sådär

Vad har du för färg på dina underkläder idag: vita

Är du en Björn Borg-fjortis: nja inte precis

Gillar du skolan: går inte i skolan

Har du någon gång skolkat: Det var nog några gånger för mycket

Spelar du något instrument: Nejnej

Vilka sporter/aktiviteter har du gått i: Många! Fotboll, innebandy, pingis, ridning. men innebandy är roligast :)

Har du några tatueringar: nej inte än

Har du några piercningar: Tungan

Hur många gånger tittar du dig i spegeln per dag: Många

Tycker du om djur: Klart jag gör

Ögonfärg: Brun/gröna

Längd: 164

Sko storlek:typ 38-39

Stjärntecken: skorpion

Hårfärg: brunt


DAGENS.

Låt: Akon- Freedom

Saknad: Patrik

Kläder: mysiskläder

Smink: nadaa

Mat: Sallad & kryddade biffar

Köp: ingenting

Göra sen: joina kudden skulle jag tro

Godis: inget today

Pinsammaste: hmm, är alltid pinsam


SVARA ÄRLIGT
Tycker du om att plocka svamp:Aldrig testat, men skulle inte tro det?

Tycker du om godis: Japp, tyvärr!

Äter du mycket godis: Nja, inte godis.

Äter du oftast nyttig mat: Skulle inte tro de

Tycker du att du själv är söt/snygg: Tycker jag nog, men har mina perioder.

Du ger mycket komplimanger till andra: nej

Är du nöjd med ditt förnamn: nej, verkligen inte. Vill heta något unikt.

Du tycker att du själv är smart: Inte så värst faktiskt. Har varit smartare

Vad är det sämsta hos dig: Jadu, tjatig? Jag vet inte :P

Har du bra självförtroende: njaa

Du tycker om att vara med tjejer: Gör jag väl, men lättare att umgås med killar.


sömn behövs

Igår var jag helt slut, tror jag är på väg att bli sjuk :/ Gick upp, duschade och sen låg jag i soffan till ja 8 tror jag. Gick bara upp en gång när jag skulle på toa. Mamma kom till och med men pannkakor till mig, jättesnällt :) Mot kvällen åkte vi hem till Mattias och spelade guitar hero. Det var kul :) Sedan blev det att åka till kållered och hämta Johanna ( Magnus flickvän) Där blev det även Mcdonalds. Mums!

Nu har jag precis ätit frukost. Rostade mackor med ägg & kaviar. Gotti! Sen blir det ett skönt bad och sedan kolla alla bra söndags repriser. Förresten förlåt för den dåliga uppdateringen igår. Ovan har ni anledningen. PUSSS!


Längtar

Natten till den 19 kommer Michaela äntligen hem & då ska jag träffa henne. Kan ni förstå hur det är när en bra vän flyttar till Thailand? Det är liksom inte till en annan stad utan till andra sidan jordklotet fan! Snart kommer hon i alla fall äntligen hem och då fyller hon 19 :D Så då blir det att fira henne den 30e. Kan inte hålla mig! Ciao!




________________________________

Jag tänker alldeles för mycket ..


skitväder

Vaknade upp för en timma sen, ännu en natt utan bra sömn. Blir så himla frustrerad. Jag måste typ vara vaken till 5-6 på morgonen för att kunna sova till 12 :/ Men det kanske är som Challe säger. Jag är för utvilad.. Ändå känner jag mig typ helt slut. Jobbigt hur kroppen fungerar ibland. Liksom hur kan man vara för utvilad? Då borde jag ju vara jättepigg på dagarna. Idag är det i alla fall fredag, wihu! Vädret suger dock..Och alla väderprognoser är olika, blir det fint eller såhär ruttet som det är nu? Vill bara kunna slänga på mig något lätt & sitta ute i solen & grilla. Finns det något bättre? Nej! Men vi får väl se vart dagen tar vägen. Finns i alla fall inget partyhumör när dagen börjar med blåst & regn, blä! Nu ska jag göra min goda Chailatte, fan vad underbart gott det är :) En sockerkick också vill jag lova, och någon smörgås. Sen ska jag sätta igång & städa.

Vill bara säga att jag saknar min älskling & jag älskar honom oerhört högt! <3
Sen också att jag saknar Mikka & längtar tills hon kommer hem, äntligen! <3


JAG ÄLSKAR DIG


Trasig..

Äntligen har Kenza, en kanonbloggerska gjort en tävling där man kan vinna en mobiltelefon och vem är inte i större behov av det än jag? Jag har haft ett antal mobiler som antingen tappats eller blivit snodda ( av folk jag trodde var vänner) Tråkigt, eller hur? Därför när jag såg detta blev jag helt extas och tänkte förska mig på det.
Anledningen till att jag behöver en ny telefon är att jag går inte i skolan, har inget jobb (än) väntar på svar..Och har därför ingen inkomst att köpa en ny. Så jag fick leta fram en gammal telefon hemma som är en sony ericsson T610 som lanserades 2003..Så ni ser, 6 år gammal. Som dock inte har en baksida, därför får jag hålla ihop den med en tofs som ni ser på bilden nedan. Hade varit väldigt tacksam över att vinna denna av dig. Sitter och håller tummarna!!

Vill även tacka dig för en jättebra blogg som jag läser dagligen. Fortsätt så!

Dålig kvalite, men får duga..


Ja, som ni ser. Ny teknik.. Hålla ihop med tofs..


tired

Jag förstår inte hur jag kan vara så trött hela dagarna, varje dag? Kanske för att man inte gör så mycket..Segt! Har sett rent hus och det är skit kul att kolla på tycker jag, haha. Nu är Greys Anatomy som är superduperbra! Älskar det! ¨å detta blir en kort godnatt inlägg, för Mariah är jättetrött. Så det blir tv, dusch sen sova! Nattinatti! <3

Förresten vad blir det i helgen? Något skoj? :D


Drömkille sökes..

Min underbara vän Charline är nu på jakt efter drömkillen. Så förhoppningsvis så läser han min blogg så att han kan se detta & känner igen sig själv. Hör då för guds skull av dig!


Charlines drömpojk :

-Han ska vara lång, helst över 1.80. Han ska ha ett bra pigment året runt.
-Modemedveten är ett måste, men han ska dock inte kolla i spegeln lika mycket som henne.
- Snygg frisyr, gärna fixat!
-Toffsar på byxorna är strängt förbjudet!
-Han ska absolut vara lite badboy, men även vara lugn & mysig.
- Han ska  acceptera hennes vänner, även att hon vill ha egentid med dem.
- Han ska vara spontan och inte en soffpotatis!
- Körkort & egen lägenhet är ett stort plus i kanten.




[email protected]

10 månader

Godmorgon!

Idag kunde jag för en gångs skull sova lite längre, men dock inte utan att vakna några gånger. Sömnproblem kanske? Hade öppet fönster som vanligt och det spöregnade. Jättemysigt att lyssna till, men inte när man vill sova. Nu är jag i alla fall uppe och ska alldeles strax göra mig iordning. Jag & min kära vän Charline ska kolla på skor. Köpte ett par igår, men inte hundra om jag vill ha bruna eller svarta. Får se när vi kommer fram.

Idag är det även min och min älskades 10 månaders dag. Tyvärr kan vi inte spendera den ihop då vi är på olika håll. Men alla dagar med honom är speciella, han gör mina dagar till något alldeles extra och jag är tacksam för varje sekund med honom. Inte långt kvar tills ett år heller. Tiden går så himla fort när man har roligt. Eller hur? Vill bara säga att jag älskar  dig Patrik & jag kommer alltid att stå vid din sida!



vi

shoppinghumör eller inte..

Hade ställt in mig för att shoppa lite idag, men humöret var tydligen inte på topp. Både jag & mamma var griniga så det tog stopp rätt fort. Men så kan det bli när man inte har sin egna inkomst. Därför hoppas jag innerligt på att jag får jobbet jag sökt! På en nyöppnad restaurang/café. Eller det öppnar om ungefär två veckor. Ligger 10 minuter från mitt hem, kanonjobb eller hur? Bara att skaffa sig en fin cykel att ta sig fram på så blir det säkerligen kanon! Men i alla fall, innan vårat lilla gräl så fick jag i alla fall ett par spetsleggins och ett par kanonfina skor. Har dock lite beslutsångest. Jag köpte ett par bruna. Vilket är kanonsnyggt till alla vita klänningar i sommar. Även till jeans och vitt. Ovanligt av mig att köpa annat än svart. Duktigt Mariah! Men ändå sitter jag här hemma och ältar om det var rätt val..Jobbigt! Ska jag ha kvar bruna eller köpa svarta som passar typ allt? Kanske dags att vidga sina vyer inom kläder lite, som jag sa till Patrik imorse haha. Vi får väl se vad jag väljer. Har ju några dagar på mig att bestämma mig.

Tänkte även fråga om någon vet hur länge man kan ha haft ett par skor för att kunna reklamera dem? Jag köpte ett par vita tygskor för ca 2 månader sen och det är redan hål i dem..Sånt kan man väl inte acceptera? Eller?

My new shoes!

Tjabba tjena!

Nu vaknade jag upp seg som en åsna. Men ska skynda iväg som en dåre till Frillesås och lämna in min jobbansökan. Drömde om det inatt, fast vad drömde jag inte om haha. Drömde typ allt. Drömde om det då, sen att jag hade en cross, att jag började prata BARA engelska. Haha, konstiga drömmar. Men nu ska jag ta bussen om 20 minuter. Ciaooo!

deprimerad javisst!

Jag hatar verkligen när man är så seg att man knappt orkar röra sig, men man är ändå inte trött. Man har typ ingen energi alls i kroppen. Dock inte konstigt när man inte äter någonting förrän kl 7 på kvällen :/ usch va hungrig jag var när maten var klar. Därför har jag inget kul  eller intressant att skriva om just nu.

Kan däremot berätta att jag har hittat världens bästa rakhyvel eller om man nu kan kalla det det. Allt-i-ett hårborttagningssystemet intuition plus är kanon! Något jag verkligen kan rekommendera. Du kan beställa ett provpaket och om du inte är nöjd kan du bara höra av dig ocj avsluta ditt abonemang så att säga. Inte alls dyrt!


Du hittar den på www.efi.se


Skrämmande

Trevligt att det går runt en man i Göteborg som klipper av hår :/ Tyligen så att tre kvinnor fått sitt hår avklippt av en ljushårig man främst på bussar. Så tjejer håll i håret för guds skull. Ingen vill nog ha sitt hår avklippt av en sjuk människa. Skrämmande! minst sagt..

Nu gäller de!

Eftersom min dag är mycket seg och har spenderats framför datorn så slänger jag in ett extra inlägg sådär en timma efter det första! Jag har bestämt mig för att detta är dagen så stavarna kommer fram. Är det så att bara gamla går med stavar? Det skiter jag i, stavgång är jävligt bra träning. Hela kroppen rör sig och vilken träningsvärk man får i rumpan. haha :) Så nu blir det andra bullar. Eller nej inte bullar men ni fattar vinkeln :) Vet inte hur många gånger jag bestämt mig för att bli nyttigare osv, men alltid värt ett försök till. Eller hur? Det är ju aldrig för sent. Så nu när jag är hemma utan jobb kan jag lika gärna ödsla någo timma på stavgång. Kan ju inte precis säga att tiden är dålig. Nono! Men vi får väl se hur det går. Håller er uppdaterade. Är nog inte ensam om att vilja något sådant här, så kan säkert slängta in några tips då & då.

Alltid kul med lite bilder i en blogg va? Slänger in några bilder


Bild från 2007


Bild från 2007


Bild från 2008


Bild från 2009


Bad day

Är uppe tidigt idag, eller har faktiskt gått upp relativt tidigt varje dag nu när det har varit varmt. För även om vädret är sämre så håller själva värmen i sig någorlunda. Men regnet kan ju försvinna! Gick också upp tidigt pga att min älskling åkte hem nyss, jättetråkigt! Men tid ifrån varandra behövs..Tror att det blir jag som åker upp till honom nästa gång, men man vet aldrig. Imorgon blir det i alla fall lite shopping, något som verkligen behövs! Sen blir det väl ännu en seg vecka för mig. Ska dock lämna in min jobbansäkan idag och hoppas på svar snabbt! Helt ivrig att få jobb. Nu ska jag ta mig lite frukost så får ni veta lite senare hur min dag varit. Have a nice day people!

Min helg

Hej alla sötnosar!

Ska först bara be om ursäkt för den otroligt dåliga uppdateringen. Har helt ärligt inte haft någon tid alls att skriva. Helgen har varit väldigt lugn och otroligt mysig.

-Torsdag: spenderades hemma hos mig då jag, Charline & patrik anordnade en liten fest med grillning och mys. Alla som var bjudna kom inte, men folket som kom var väldigt mysiga och gjorde min kväll kanonbra. Efter vår lilla förfest drog vi ner till brasan som var en stor besvikelse, eller rättare sagt LITEN.. Var inte högre än en meter och fyrverkerierna var inget att hurra för. Däremot vågade jag mig på att klättra på en klättervägg, något jag aldrig gjort i nyktert tillstånd, haha.

-Fredag: Blev hemma hos Sandra en liten stund, kunde inte vara där så länge eftersom jag var barnvakt åt min lillebror, han är för söt han. I alla fall, hemma hos Sandra blev det smörgåstårta och kubb, någon jag inte är duktig på! Antingen så åker dem rakt ner i backen eller upp i skyarna. Som Sandras mamma sa: Låter som ni ska spela kubb på fotbollsplanen. haha :) Gick hyffsat bra ändå tycker jag, kastade ner några klumpar..

-Lördag: Dagen då det fina vädret tynade bort, så ledsen jag blev. Jag som äntligen fått sommarkänslor och kastat på mig bikini och tunna tunikor. JA, så varm var det hemma hos mig. Kan också kalla denna dag för den onyttiga dagen.. Mc Donalds till frulle och Pizza till middag. Kanon, not.. Blev sedan kväll med basket och grillning på stranden. Mysmys!

Där var mig helg. Lugn, eller hur? Nu är det Söndag kväll och jag har varit hur seg som helst hela dagen. Spenderar min sista kväll med min älskling eftersom han åker hem imorgon :( Vill inte det, men han måste hem och jobba litegrann hemma hos sin farmor.. Hoppas vi ses snart snart snart igen, och jag lovar att bloggen kommer uppdateras oftare än nu i helgen. Så kom gärna in och kika mer. Ha en trevlig fortsatt kväll och sov gott! Ciao!

RSS 2.0