Oinbjudna

Hatar verkligen när folk som är oinbjudna ska hålla på att tjata om att få komma på en fest. Ännu värre också att inte respektera ett nej! Varför inte bara fatta att jag inte vill ha folk där jag inte känner? Detta är en fest med mina nära & kära som jag planerat ett tag. Och den som sprider rykten om att jag ska ha jättestor fest kan bara dra åt *******, rent ut sagt! Så för folk som inte är bjudna: Stanna hemma eller gå någon annanstans. Vill inte ha er hos mig! Ciao

Sommarväder

Vaknade upp jättetidigt idag. Man känner på sig när det är fint väder ute, det är som om solen ropar på dig att vakna, haha. Dock också att man har en hund som gillar att slicka folk på fötterna.  Sitter i alla fall i min bikini och en tunn klänning och väntar på att den riktiga solen ska komma fram. Är väl runt halv 11 skulle jag tro :) Så snart sitter Mariah i solen och förhoppningsvis steker. Gott att det finns glass i frysen också som man kan smutta på, Yummie! Så ut i solen alla nu, sitt inte inne & slappa när vi får upskatta dem fina dagar vi har! Så hörs vi senare! Ciao!



Sommarkänslor

Beslutsångest

Hejhej!

Var ju som sagt på kungsmässan idag med min älskling & med min sötnos!
Hade inte alls lång tid på mig, fick springa in & ut ur affärerna. Hittade en rosa skjorta
 på Gina tricot & en mintgrön tunika, men jag tror faktiskt det var impulsköp.Vet inte än om jag vill ha kvar dem & kanske ska byta imorgon.. Får tänka lite mer. Patrik hittade i alla fall en mintgrön tshirt ( han också) och ett halsband från H&M.
Även också en G-star keps från design only. Kanonsnygg! Har faktiskt också kollat på den, men nu när han köpt den kan man ju alltid låna :) Om den nu inte kommer sitta klistrad på hans huvud
som hans gamla blåa (fula) lonsdale keps.. haha:) Men  nu ska jag ta fram coca-cola och kolla klart på Desperate housewives. Ha en bra fortsatt kväll, pussilipuss!



G-star keps från Design only



Rosa skjorta från Gina tricot



Mintgrön tunika från Gina Tricot

Shoppingday

Hej alla!

Idag hade jag bestämt mig för att dra med min boy till kungsmässan för att hitta något fint. Vi gick upp i tid kan jag verkligen lova, vaknade klockan 9 och varken jag eller patrik kunde somna om. Duschade, gjorde mig iordning och allt. Men dumma som vi är så kommer vi på en kvart innan bussen går att vi glömt ta ut busspengar. Hur smarta är vi på en skala då? Så vi får vänta en timma till nu på nästa buss.. Tråkigt när man är taggad på att åka. Hoppas att patrik snart åker på en intensivkurs så han får körkort (a) något jag inte kommer ha på långt tag med tanke på att jag inte ens fyllt 18 än..segt! Speciellt nu till sommarn osv, alla mysiga uteserveringar. Nejnej, Mariah får vänta till vintern! Men nu ska jag spela llite guitar hero med älsklingen. Äga honom totalt :) Vilket gör honom lite kinkig haha. Skriver senare och visar självklart det jag hittat. Puss så länge!


Slänger in en bild på min sötnos

Hemma!

Äntligen är jag hemma efter en lång lång resa. Resan hem tog 6 timmar och den har nog aldrig gått så segt. Åkte från Patrik vid kvart i 12 imorse och satte min fot hemma kvart i 6. Då fick jag äntligen träffa min vän Challe som jag saknat jättemycket. Är hur trött som helt och ska alldeles strax lägga mig i sängen och försöka sova. Ska upp imorgon och åka in till kungsmässan. Hoppas jag kan hitta något fint där. Känns som evigheter sen jag köpte någonting, mycket pengar går ju till resor med tanke på att min pojkvän bor som sagt 6 timmar ifrån mig. Men imorgon ska jag försöka att komma igång lite bättre med bloggandet. Hörs imorgon.

Puss&kram



090424 / 090425

Hejhej!

Har varit lite dålig på att uppdatera känner jag. Har varit en del i helgen som gjort att det blivit så. Nu är klockan sent och vi kom precis hem, ska alldeles strax sova. Kan i alla fall berätta lite om min helg som vart. I fredags var det en hyffsat lugn kväll tog ett par öl nere vid en sjö där det blev grillning och sång. Trevligt! Sedan begav vi oss hem till david där det blev lite lugnare, men trevligt. Lite mer dricka, vissa halvsov och jag försökte mig på tvspel, gick ju sådär..Va sämst! Även idag blev en lugn dag, gick upp hyffsat tidigt och blev hämtade av Patriks farmor. Skulle hjälpa dem att måla om en klädkammare. Blev även en jättegod lunch där, mums! Sedan åkte vi hem, duschade och sedan hem till Mattan för att kolla hockey. Kanonmatch, vinst med 7-1 heja sverige! Imorgon vet jag inte vad vi gör. Eller jo, vet i alla fall att vi ska hem till David för att fixa lite med Patriks dator, helt pajj! Men får se onm det går att fixa. Nu är klockan kvart över två och jag ska sova. Hörs imorgon!

Nattinatti!

Fast

Goodmorning!

Vaknade upp hyffsat sent idag, halv ett. Skönt att kunna sova ut, men rätt drygt att bara gå hemma hela dagarna. Tråkigt att inte gå i skolan, gjorde ett väldigt dumt val tycker jag. Men får hoppas att jag får ett jobb snart, vilket jag tror kommer bli jätteskönt. Känns lite som att ens liv har fastat lite, att man står still och kommer ingen vart.. Känt så någon gång?
Tycker det är dags att saker och ting börjar hända nu. Ska i alla fall upp och få i mig lite frukost, har ätit väldigt dåligt dem senaste dagarna, får så ibland att jag typ blir helt less på mat. Jag är hungrig men magen säger bara nej och jag får verkligen kämpa i mig det lilla jag kan.. Jättejobbigt är det, men ska försöka. Kommer sen, sköt om er så länge.

vänt totalt på dygnet

Bara för att jag en natt fastnade framför datorn och kollade på The hills en hel natt så har jag vänt på dygnet totalt.. Har lagt mig vid halv sju två nätter i rad, om man nu kan kalla det nätter, haha. Idag har jag dock sett klart på alla avsnitt som går att se på www.mtv.se. Sjuttio avsnitt, som bara är hur bra som helst. Vill verkligen se resten som inte har kommit ut där än. And it sucks.. När man tittar på så unga människor som lever ett sånt härligt liv (förutom all drama såklart) så kan jag säga att man inte tackat nej till att vara en av dem. Jag hade lätt flyttat till L.A om jag hade haft den chansen. Dock inte så lätt som man tror, men drömma kan man ju alltid göra och vem vet någon gång kanske man är ute på klubbarna i Hollywood, haha. Im such a dreamer, i know :) Jag vet att jag i alla fall någon gång i mina unga dar ska jobba arslet av mig för att åka dit på semester. Men när den dagen kommer.. haha. Nu är klockan halv två och jag tror jag kommer lägga mig lite tidigare inatt i jämnförelse med dem andra sena.. Ska ta en dusch bara och sen blir det nog läggdags. imorgon är det fredag också, men eftersom jag är en lonelygirl som inte känner en själ i den lilla staden Karlskoga så får jag nog nöja mig med att sitta hemma.. Tycker det är riktigt riktigt segt, men så är det. kommer ju hem på måndag nästa vecka och då ska jag planera inför Valborg, hoppas det blir kul och som jag tänkt mig. Tänkte även köpa en söt klänning tills dess, så jag hoppas att vädret inte sviker mig. Men nu ska jag säga godnatt till er alla, så hörs vi imorgon. Godnatt, pussilipuss! <3

Ge mig, nu tack!

Har kikat runt en stund på www.Asos.com. Blir helt till mig, vill ha så mycket där. Speciellt alla fina klänningar. För er som inte hittat dit än så rekomenderar jag den. Längtar så till sommarn så dem söta klänningarna kan åka på.


Lite smakprov










The hills

Hej sötnosar!

Har blivit lite segt med bloggningen, bra start eller inte.. Men nu var det så jag blev sjuk, usch! Ännu en seg dag för mig alltså. Har i alla fall varit duktig som gick en promenad förut, eller vi fick ju dock skjuts tillbaka av en snäll Sandström. Sprang runt som en galning på konsum och letade efter gott att ha tills ikväll, men är sjukt dålig på att äta i sjukt tillstånd. Blev våra goda sourcreme & BBQ tortilla chips, cola ( ofcourse) och lite naturgodis, mums. Är extra trött idag eftersom lilla Mariah var uppe till halv 7 imorse..Fastnade framför The hills.. Gud vad bra det är alltså, så mycket drama och intriger haha. Blir mer av det ikväll vill jag lova :) Nu sitter vi och kikar på girls of the playboy mansion. Men med min huvudvärk blir det snart att krypa ner och gosa i sängen. Vill bara säga att jag har världens bästa pojkvän också. <3

Pusspåde!



Kyla kyla..

Idag blev det att gå upp tidigt, eller ja hyffsat i alla fall. Patrik hade bestämt sig för att gå till arbetsförmedlingen, men kön var hur seg som helst. Så Patrik lilla gav upp.. Blev istället en tripp till nordea för lite andra ärenden och sedan till elgiganten där han hämtade sin efterlängtade laptop. Så nu har han en helt fungerande dator igen. Vi tog även oss en tripp till Mc Donalds, underbart gott var det! Hela den här promenixen tog hela tre timmar och tog musten ur mig. När man är sjuk och överanstränger sig märks det inte förrän man får slappna av vilket jag gjort sen vi kom hem. Fick även en underbar massage av min älskade pojkvän som verkligen behövdes. Hoppas att jag blir frisk till veckan och att vädret blir bättre än vad det var idag, usch va kallt det var. Ena dagen kan man springa runt i linne och en tunn cardigan över, andra dagen har man halsduk och vantar. Förvirrande. Vill ju att den varma våren ska komma! Antar att det blir hemresa snart också, har varit här i 11 dagar idag, lite mer än vad som var planerat. Men helt underbart att kunna spendera tid med någon man älskar. Så nu ska jag krypa ner med min pojk igen så får ni ha en fortsatt trevlig kväll alla. Pussilipuss!

Godnatt!

Godkväll!

Sorry för den sega uppdateringen, haft lite problem med det tekniska.. Eftersom jag spenderar tid hos min pojkvän så lånar jag hans bärbara som just nu inte vill starta något alls. Men imorgon kommer den nya, så då är jag i full gång igen:) Denna dagen började verkligen otroligt segt, låg i sängen till kl 4. Gud så skönt säger jag bara. Låg och kollade på the city , fick även frukost på sängen av min älskade. Rostade mackor med ost och jordgubbs sylt och o'boy. Yummie! Sen vid 5 tiden ungefär fick familjemedlemmar komma till elgiganten idag , i karlskoga såklart (dagen innan det öppnar) och det var kul, patrik hittade då sin dator som han får imorgon. Sen bar det av hemåt då jag och Patrik bestämt oss för att gå en promenix, köpte lite smaskigt med oss hem och nu ligger jag i sängen, kollar tv och myser. Så nu säger jag godnatt till er alla , pussilipuss!

söndagskväll

Sitter och kollar på one tree hill, typ den bästa serien som finns! Så himla mysigt att ligga i soffan och kolla på alla bra repriser på tvn, ja om man nu inte haft en slappisvecka och typ sett alla redan :) Har känt mig sjuk idag, inte bra alls känner jag. Vill inte bli sjuk nu, känns inte som rätt tillfälle att bli sjuk. Usch! Hoppas att det blir fint väder denna veckan så man kan sätta sig på något mysigt cafe och njuta av solen. Nu ska jag fortsätta kika på tvn, gossip girl just nu! Kanonprogram tycker jag. xoxo <3




Blake Lively

Jobba på brännan.

Idag kände jag att det är dags att börja jobba lite på solbrännan. Eftersom vi inte  har världens bästa läge i solen så är det fortfarande för kallt för att steka i den, så jag & patrik fick kämpa fram hans solarium. Inte världens bästa rör, men dem funkar :) Lördag idag, ser ut att bli en lugn sådan. Dem  behövs för att få nya krafter, men visst kan det bli lite tråkigt. Nu skajag fortsätta min mysdag med patrik med god mat & våra extremt goda chips.  Ha en kanonkväll så hörs vi senare. Ciao

långpromenader & grillning, vårkänslor!

Gud vad jag älskar att gå på långpromenader i den varma solen. Nu steker den ju inte så man kan gå i klänning precis, men vårkänslorna är verkligen här och jag längtar så jag dör till sommarn. Idag har drog jag med Patrik ut på en lång promenad till ''stan''. Jag tycker faktiskt att det är mysigt att bara strutta omkring och kika. Fast att få köpa alla fina vårkläder man ser vore inte helt fel.. Men på vägen hem var det inte lika mysigt, patrik hade ont i fötterna och jag hade skoskav så hemvägen blev mycket längre än ditvägen. Sen blev det en tripp till konsum och köpa till grillning. Jippi i love it. Jag skulle nog kunna leva på grillat alltså, mumma! Denna fredagkväll blev en myskväll med min kära. Sitter och kikar på talang just nu och gud vad rolig den där knäckebrödsdansen var. Kul att människor kan bjuda så på sig själva :) Så nu får jag återgå till soffan, filten och min älskade så får ni ha en trevlig fortsatt fredagkväll. Ciaoo


pp
Mina fina pojk

jag
Jag i solen

vi
mysmys












godmorgon godmorgon

Skönt att sova lite extra länge idag, inte ofta jag kan göra det. Alltid är det något som stör eller väcker mig på morgonen. Fredag är det idag, härligt härligt tycker jag! Blir nog inget partaj idag skulle jag tro, börjar bli lite rostig i halsen och snuvan håller i sig. Därför blir det nog en hemmakväll skulle jag tro. Kanske lite grillning och mys :) Patrik ska nog hem till sin farmor också och hjälpa till att måla någon gång i helgen. Något jag gärna vill se. Sist han skule hjälpa till att måla hemma hos mig drog han väl några rollertag sen va han helt slut. Men stor i mun va han där innan vill jag lova. Det skulle bli så kul och det är så lätt.. Mm, javisst!  Ser dock inte ut som att vädret blir lika fint som förra helgen, tråkigt! Men det duger i alla fall. Skulle gärna tagit en tripp på stan idag, känns som en sådan dag, men ekonomin tillåter inte alltid sånna dagar, tråkigt nog.. Nu ska jag fixa mig en goding frukost och slappna av lite i den svaga solen. Ha en god fortsättning allihopa så hörs vi lite senare. Love love love!

Slappisdag till max.

ohgud vad mätt jag är efter den extremt goda grillningen patrik stått för. Kött är nog det godaste som finns, kan man väl aldrig tröttna på & pommes, Mumma! även om det är jag som gått hotell & restaurang så är det nog han som får stå för köttet för det gör han gudomligt. Nu sitter vi på altanen igen och myser massor. Dricker apelsinjuice och tjockar oss på maryland kakor & kärleksmums. Äter är det enda vi gör känns det som :) Men mysigt är det. Patrik sitter bredvid mig och hojtar och har sig när han spelar både poker & bingo. Det där med poker är kul till en viss del, men att sitta och nöta det i timmar är en annan femma, men det har vi nog olika åsikter om. Äntligen fredag imorgon med, inte megastor skillnad för mig som går hemma på dagarna men skönt att man kan hitta på något roligt. Hoppas på en händelserik helg, känns som det varit rätt dåligt med det. Att mysa med sin kära är dock inte heller helt fel, men ibland måste man ruska av sig en del också.

Här kommer lite bilder patrik tagit :)


Lottas goda mästerverk

mums

Vårkänslor, i love it

blom

Patriks lilla boll

boll


Just love them!

Sitter och bläddrar omkring på olika klädsidor, skönt att man kan sitta hemma på altanen med en filt omkring sig och shoppa. Bara klicka och vänta på att kunna hämta ut sina paket. Hur praktiskt är inte det då? Kollar runt på t.ex www.Gojane.com. En kanonsida där man kan hitta allt mellan himmel och jord. Allt från smycken & lediga outfits till fina festklänningar. Klickade också in på www.Bianco.se , som vanligt hittar man väl alltid ett par snygga skor. Skor kan man aldrig få nog av. Shoes shoes shoes, we all love them!





Beautiful morning

Godmorgon!

Vaknade upp med ett kanonhumör idag, finns inget bättre än att vakna upp med skinande sol en morgon. Underbart! Har nyss ätit frukost, blev min favo frukost som inget annat kan slå. Äggröra, mums säger jag bara.

Hoppas att fortsättningen på denna dagen är lika bra som starten. Ska nog dra med min Patrik ut i det fina vårvädret . Mer om min kanondag får ni veta senare. Ciao


. Min underbara äggröra med lite smått & gott till

Bedtime

Då var det slutet på denna dagen, har bara varit en mysdag med mina kära. Dem dagarna kan man inte få för mycket av. Vaknade i alla fall upp med min darling och fick bara för mig att jag skulle skaffa mig en blogg. Det där med namn är inte det lättaste, men till slut fick jag till något. Okunniga som vi är skulle vi försöka oss på det där med designen. Ojoj, vad vi båda gav upp, men efter många om och men så blev Patrik rätt haj på det där. Men ändå mycket kvar för att perfektionisten Mariah ska bli nöjd. Under dagen har inte mycket mer hänt. Ibland har man ju sånna där dagar då absolut ingenting händer. Skönt det med ibland. Mot kvällen platsade jag mig i alla fall i Sängen med en påse bullar och kollade först Grey's Anathomy sen Fråga Olle och Girls of the playboys mansion. En riktigt höjdarkväll tycker jag allt! Blev dock störd i reklamen av att vi skulle ut och hälsa på Sandström & Bäck. Fick se Sandströms nya bil, ett riktigt vrålåk med framtidsplaner. Så det ska vara :) Nu blir det ialla fall Film & mys med min boy sen joina kudden. Natti natti!

Bloggstart

Hej alla bloggare. Nu har jag äntligen vågat mig in i bloggvärlden. Jag hoppas att det går bra och att den blir intressant för folk som vill läsa om min vardag, mode, mat osv. I stort sätt allt mellan himmel & jord. För folk som inte vet vem jag är kan jag ju börja med att beskriva mig själv lite grann. Jag är en sjuttonårig tjej som bor en bit utanför Göteborg, med min mamma och två syskon. Jag gick hotell & restaurang på Elof lindälvs gymnasium i Kungsbacka men avslutade efter halva tvåan. Skolan är ingenting för mig just nu, men är säker på att jag tar upp den snart igen. Det kommer! På fritiden har jag därför inte jättemycket att göra. Jag söker jobb för fullt och hoppas på ett positivt svar snart. Jag kan även berätta att jag har min pojkvän som förgyller min dag! Så nu får vi hoppas att ni tycker om det jag skriver. Ciao

RSS 2.0