beslutsångest

Jag har så sjukt svårt för att bestämma mig..Jag har precis gjort ett försök att bli blond, vilket tar tid! Det visste jag, men tänkte inte på hur pinsamt det skulle vara att gå ut GULHÅRIG! Jobbigt att varje gång man går ut ska man behöva ha luva eller keps, kul not.. Därför har funderingarna kommit om jag ska färga tillbaka eller fortsätta ha världens sämsta självförtroende ett tag till och lägga ännu mer pengar på hårfärg.. Skitsvårt! Jag blir galen på mig själv ibland, sen känner jag mig lite dum nu när min pojkvän kastat ut 400 kr på blekning när jag tre dagar senare färgar tillbaka. Inte för att han skulle bry sig, men ändå :/ Vet fan inte vad jag ska göra :S Visar aldrig i hela mitt liv mitt hår gult/oranget för någon..Usch, har nog aldrig känt mig såhär äcklig.. Jaja, får se vad jag känner imon. Nu har jag i alla fall fått ur lite av mina känslor för håret..Intressant? Nono, kan inte tänka mig de.

Yeye, ska väl lägga mig i sängen och fortsätta denna fredagkväll som suger..Inget på tv & mariah är halvsjuk, yeeyy!
Jag och Patrick var i alla fall nyss på affären och köpte lite yoghurt åt min sjuka mage, godis, glass och tidning. Han är bäst! <3


GE MIG TIPS PÅ VAD JAG KAN GÖRA INNAN JAG GÅR UNDER


pakeet

Fick hem mitt paket idag från H&M. Blev lite chockad eftersom jag inte väntade mig att få det förrän i slutet av Augusti, men det är bara roligt att få ett par höstskor nu när vädret är jaa..skit! Köpte ju ett par Tiamo klackar här om dagen som jag inte kan använda..Suck :/ menmen, tillfällen kommer nog. Något jag däremot behöver hitta är en höstjacka. Men jag tycker sånt är skitsvårt, men det mesta har ju inte kommmit ut än. Kommer nog snart i slutet av Augusti eller nåt. Om ni har några tips på jackor så skriv gärna det! :)

Tycks? :)

Mumma

För frukost! Knäckebröd med kaviar & jordgubbskräm med mjölk :)

Godmorgon

 

Hej alla läsare! Vaknade upp nu för en stund sen och jag har sovit jättegott. Hur kan man inte bredvid världens bästa pojkvän? :)
Vädret är åt helvete! Denna svenska sommar alltså.. Jag vill flytta och det nu! Dit det alltid är fint väder :) Även denna dag kommer nog spenderas inomhus, framför tv/film eller ja framför datorn.. Vilket liv ;) haha nej men nu några timmar kommer min tid gå åt till Run's house på MTV. En kanonserie! Hörs senare , CIAO


mysdags

Jag har nog aldrig haft en såhär tråkig dag! Nu ska jag duscha & sen gosa ner mig i sängen..Ska kolla film tror jag.

Några tips på filmer?

Black and white

Segaste dagen ever.. Regn regn regn & mer regn. Inget bra på tv heller förrän kl 9, Design simon & Tomas. Ska försöka slita min pojkvän från sin dator och mysa framför någon film med chips, mumma! Inte konstigt att man går upp när man har pojkvän, man vill ju bara mysa & gotta sig hela tiden..

Some black and White pictures

sakta men säkert

kom precis hem från affären, jag och Patrick firrade lite frulle sen gick vi :) Kände att jag ville köpa mer hårfärg direkt. Sakta med säkert blir det ljusare & ljusare. Är jättenervös inför vad alla ska tycka osv..Kommer folk jag inte känner ta mig lika seriöst nu? haha. Det är en stor förändring för mig, därför är jag lite snål med bilder eftersom jag vill känna mig snygg innan andra får se för mycket. Ringde mamma för en stund sen och hennes reaktion var positiv. Hon var väl glad att hon äntligen slipper höra mitt tjat om jag ska våga eller inte. Haha nej, hon tycker säkert det är lika kul som jag med lite förändring.

Men nu ska jag lägga i lite mer färg, inte bra för håret detta :/

 Någon med några bra tips till en oerfaren blondin?

Godmorgon!

Vaknade precis och jag är dyngtrött! Fast jag har jättesvårt för att somna om så det är bara att traska upp & försöka vakna. Patrick, sömntutan själv ligger fortfarande och sover som ett litet barn vilket han alltid gör. Jag förstår mig inte på¨sånna som kan sova fan hur länge som helst. Alltså både dag & natt, konstigt det där. Ska i alla fall försöka få upp honom i tid eftersom han har en del att göra idag.

Förresten, för dem som vet att jag satt med en H&M påse på huvudet igårkväll och väntade på resultat. Jag har en bild från igår som ni kan få se. Det är absolut inte klart, oherregud kan inte förstå att jag vågat mig på att bli blond. Men vafan, kan alla andra så kan väl jag? haha :) och en sak till haha alltid när jag har färgat håret eller klippt mig så måste jag sminka mig och inte så noggrant :) Så tänk inte på det.  Sen så är det inte klart på långa vägar. Men eftersom att jag är väldigt mörkhårig så trodde jag att det skulle blir galet oranget. Men efter två färgningar ser det ljusare ut än vad jag trodde det skulle göra. Går dock inte ut såhär och skickar min boyfriend för att köpa mer hårfärg (a)

Från:


till:
Jo, chockad blev man imorse när man kolla sig i spegeln...


during the time..

med hårfärgen i knaprar vi i oss chips och kollart smekmånaden :) En film man sett tusen gånger men ändå kan se tusen gånger till. 
 Sätter alltid en påse på huvudet när jag färgar håret för jag har väl fått för mig att det blir bättre resultat då. Ser ut som ja..HEJ kom & hjälp mig! Haha :D

Någon som har svar på om det blir bättre med en ful, ja H&M påse på huvudet?


mariah the smartass?

pinsamt klantig var jag idag, köpte hårfärg och inser att det var toning. Hallå? 6-8 tvättar. Pengar i sjön javisst! Fick skicka med patriks mamma pengar så hon kunde köpa mer färg till mig så det kommer bli färgning natten lång. Kommer bli kul att se hur detta slutar .. Det märks :)

bloggstart

Hej alla snyggingar. Har haft ett extremt långt uppehåll med min blogg som jag hade tänkt ta upp igen. Ska vara mer seriös med skrivandet och ska skriva massor om mitt smaskiga liv (asgarv). Nej, men om mitt liv efter flytten från västkusten till Karlskoga. Eller ja flytt & flytt, bor här ett tag tillsammans med min pojkvän. Har faktiskt sökt jobb här, men har ännu inte fått något svar. Får hålla tummarna för de!

Idag har min dag varit rätt fartfylld ändå. Började med att gå upp ovanligt tidigt för att åka till Örebro (marieberg) för att köpa mina efterlängtade skor. Fanns bara ett par kvar och det var  min storlek, snacka om tur :) På tal om tur. För någon vecka sen skulle jag & min pojkvän kolla efter någon serie på mtv.se & såg att man kunde tävla om biljetter till putte i parken. En festival här i kga som hade sin start förra året & igår låg det två 4dagars biljetter ( inkl. camping) värde 1045 kr/styck i brevlådan. Men blev tyvärr sjuk och sålde dem idag för 850 st till en kille. Där tjänade man helt plötsligt 1700 kr på lite knapptryckningar på internet.

i alla fall, efter det åkte vi upp på stan här i kga för att kika lite, hittade lite grejer som införskaffades :) T.ex en grå New york keps, två baslinnen från jc och lite hårgärg.


Scorett 750 kr



Intersport 130 kr. Den ser vit ut med är ljusgrå!

Hårfärgen får ni inte veta vilken färg det var. Bilder kommer! ;)

RSS 2.0